2009-11-07

En nyligen genomförd undersökning visar att...

.. under årets Pridefestligheter blev gemene man bekant med ett flertal för honom hittills okända plagg. Katetern lockade till sig blickar från en andel på 23% av de tillfrågade. Att bära färgteven som plagg var nytt för 7%, samma andel som blivit introducerade för Gnekbyxan i årets Pride. Störst uppmärksamhet fick dock den grenlösa pojktrosan, hela 38%.

Samma undersökning visar att svensken anser att det pyssligaste som finns är att spara alla använda tops för att klistra samman en dekorativ julstjärna. Hälften av de svarande hävdar detta. 16% anser att en tant är än pyssligare, förutsatt att hon stickar till alla. Att det pyssligaste av allt pyssligt skulle vara en pyssling stärks av en tredjedel av enkätsvaren.

När svensken ombeds ranka uttalsfel av den klassiska ryska rödbetssoppan fördelas siffrorna enligt följande:
"Borst" 11%
"Bjorstj-tj... sh!" 11%
"Brost" 33%
"Borås" 44%

Svensken har också haft chans att välja skäl till att distrubutören Comhem skulle överta driften av samtlig maskinell utrustning som håller svårt sjuka patienter vid liv. Strax under hälften anser att det skapar en spänning. Hela 27% av svenskarna anger det elitistiska skälet "Det ger ett jämt bortfall av svaga människor". Det minst populära skälet är "Det verkar smart och säkert". Hela 18% anser att Comhem skulle vara en utmärkt förvaltare av livsuppehållande sjukvårdsapparatur därför att de är dumma i huvet.

När svensken skall välja vilket i ordlistan icke upptaget ord han anser sig använda oftast toppas listan av ordet "Ameh!...".
Nästan lika vanligt är "Garderobiärattityd". "Snörvelfällan" är ett frekvent använt ord hos 10% av försöksgruppen.

Så står det klart att "Mynt" är det med ändelsen "-ynt" som flest har mest nytta utav. Ingen anger alternativet "pynt". Inte heller "Glasögon som uppväger att jag är närsynt" gillas av någon. Däremot anser 27% att "En vän som är gladlynt" kan vara av nytta. Bara 18% har mest nytta av sin synt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar