2009-09-24

Tvillingarna according to facts

Jag vill verkligen tro på horoskop. Det är inte att de har fel så ofta som gör det till en fullkomlig omöjlighet. Det är metodiken.

Jag har satt samman ett lag av forskare, epileptiker och underlivsdoktorer och tillsammans har vi kunnat landa i slutsatsen att man kan inte förutspå framtiden med klyschor och hitte på. Gissningar i all ära, en gissning eller två nån gång mår alla bra av. Men bara för att dem ibland ger dig en tårtbit i TP utgör de icke nån profetia.

Här kommer nu istället tvillingarnas horoskop för idag baserat på fakta; Det som redan hänt. Vem vill inte läsa ett RIKTIGT horoskop? Så här var tvillingarnas dag.

Den här dagen kommer att sätta dig i en och annan "sticky situation". Detta för att du inte har städat på länge. Disk är en syssla som lockar idag. En infektion med namn från ett köttdjur lurar runt dig nu. Detta är en bra dag för baconpasta till lunch. Kanske upplever du att många avbryter dig mitt i meningar just nu? Det stämmer! Har du balkong kommer det att hagla på utemöblerna mitt på dan och du kommer att veta att det var så den här sommarn sa adjö. Med en rejäl blåstömning i den pissoar den anser din balkong vara. Ekonomiskt kan du vänta dig hoppfulla besked just idag. Dagens frukt är kiwi. lyckotal: 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar