2009-06-08

Ny nät-tjänst lanseras

"Nå ut med din skit", lyder företagets slogan som pryder väggen i kontoret där presskonferensen hålls. I dagarna lanseras tjänsten YouFlush, en användarvänlig nätverkssportal som alla kan begripa enligt upphovsmannen Björt Käfthåller. Som VD i det nyskapade bolaget YouFlush är han stolt och nöjd med den nya produkten.

- Vi har lyckats lansera något så unikt som en interaktiv analys -och renings -apparat. Via en modul i varje hem som vi kallar "Toalett" kan man med ett enkelt knapptryck leverera restprodukter från sin egen kropp via rikstäckande ledningar till olika "servrar", stora stationer där det skickade materialet samlas för vidare process.
Har detta nån koppling till FRA? Kommer dem ta del av informationen i YouFlush?
- Ja, det är svårt att undvika. De vill gräva i all skit och den här mängden överförd... gegga... är svår att skydda.
Finns det risk för en ny typ av fildelning med hjälp av ert verktyg?
- Jo, senast i förrgår skickade nån iväg en kassett med Ace of Base med hjälp av vårt system. Annars är det mest djur som fildelas i YouFlush.
Djur?
- Ja, ödlor, ormar. En Amarillo dök upp i torsdags. Det är ju en ny typ av illegal djurdelning såklart men med den här typen av frihet kommer man nog aldrig ifrån det. Jag tror de flesta använder sin YouFlush-Pod i gott syfte. För en del fyller den nog även ett viktigt behov.
Är ni rädda att det är för likt YouTube och liknande tjänster?
- Det finns vissa likheter. Folk kablar ut sin skit av varierande kvalitet och av varierande anledning. En del gammal skit ligger kvar. En del ångrar man. En fyllespya eller Skogsturken. Samma sak såklart. Men här rör det sig ändå om att dela med sig av sin egen kropp och det är unikt! Vi tror att konsumenten har behov av detta.
När kommer tjänsten att bli tillgänglig?
- Den används! Redan de gamla grekerna spolade bort sin skit med rent dricksvatten, det är en gammal fin tradition. Det nya är att vi applicerat ett nätverk. Att man kan vara uppkopplad hemifrån och bara mata, mata, mata ut sin dynga. Kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar