2009-05-07

ALLES GUT

Bästa gå-bort-rocken är manglad.

Öronen är topsade.

Naveln är av-luddad.

Kylsprayen står på... kylning?



NU SMÄLLER DET!
Dags att håva in resultatet av flera jävla... timmars slit! Extraföreställning av TJONG! (bilden) på lördag, dödssynd-skoj-program i P4 (nästa på kristihimmelfärdsdag, senaste gick första maj), standup imorgon, och färdigställandet av det sista Här Har Du Hummern-programmet för P3, den som inte lystrade i lördags göre sig besvär nu om lördag 16:03 i... P3! Då går andra programmet som vänder sig till paintball-entusiaster och strykrädda. Sista programmet (som jag och "humrarna" - som jag och Sjökexet under en del leenden och spjuveraktiga blickar kallar dem - i detta nu alltså sammanställer(Ae! Krånglig prosa... igen!)) går lördagen därpå av fullt logiska och logistiska skäl. Kyrkan har också godkänt. En privatekonomisk byrå har stämplat. En bylsig kille med pläd över bena har sagt "ahja" bara.
Nu fyller jag ju bara med text för att layouten skall passa tidningskåta läsare (det droppar ju in nya grupper hela tiden till min bloggibloggi) som kräver att antalet tecken åtminstone skall sträcka sig till en bit under bildens botten-not. Där var vi hemma!

3 kommentarer:

  1. Herr Lötgård! Var finns "clownlåten" med Vintersaga som spelades i sista avsnittet av "Förnimmelse av Deluxe"? Inte på Vintersagas hemsida, eller är jag blind?

    SvaraRadera
  2. Hej! Nej! Det är inte blindhet. Den är lite hemlig, den där låten. Hela bandet är under jord. Men i höst kanske Vintersaga spelar live. Skall försöka få upp låten på nätet också. Keep looking, and you will find.

    SvaraRadera
  3. Tack för svaret! Ska hålla ögonen öppna. =)

    SvaraRadera